Megjelent az új módszertani kézikönyv a szociális szövetkezetek részéreÖnkéntesség és adományozás szabályai és meneteSzociális szövetkezet tagi munkavégzés díjazásAz új Ptk.-val módosult a gazdálkodási formák osztályozásán belül elfoglalt helyükEredményes országos szakmai rendezvénysorozat valósult meg az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. KoopeRáció+ kiemelt projektje keretébenÚj kiadványunk a Szociális szövetkezetek mentorálásának kézikönyveÉrtesítjük Partnereinket, hogy 2014. július 3-tól az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. adatai változtakÚjabb szakmai rendezvénysorozatát zárta le az OFA NKft. Kooperáció+ kiemelt projektjeElérhető a program és a regisztráció a 4. Társadalmi Vállalkozások Napjára!Kiegészítő információk a "Sui Generis Támogatási Program" pályázati útmutatójáhozDöntés született a Sui Generis Támogatási Program II. kedvezményezettjeirőlKözeleg a 2014. március 15. előtt már bejegyzett szociális szövetkezetek alapszabály-módosításának határideje!Sikeresen lezárult a Nonprofit Munkaerő-piaci Kiválósági Díjmodell pályázataHozzáadott Helyi Érték Díj pályázat társadalmi vállalkozások számáraIsmerje meg a PiacTárs kiemelt projektetKözfoglalkoztatási Kiállítások OrszágszerteMegjelent a Hozzáadott Helyi Érték Díj Pályázat 2017!

Munkaerő-piaci szolgáltatást nyújtó szervezetek számára

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. a TÁMOP 2.4.3.E kiemelt projektjének célja, egyrészt szakmai támogatást nyújtson a TÁMOP 2.6.2-12/1 projekteket megvalósító szervezetek számára a pályázatuk sikeres megvalósításához, másrészt referenciát adjon ki részükre a munkaerő-piaci szolgáltatásukra irányuló – a projekt keretében kidolgozott –  minőségirányítási rendszerüknek, a TÁMOP 2.6.1-es projektben kidolgozott és a 2013. évi jogszabályok figyelembe vételével frissített sztenderdeknek való megfelelésről.

 

Az ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. és az OFA nKft. közös közleménye a TÁMOP 2.6.2-12/1 projektgazdák részére


  1. „A pályázatok keretében megvásárolt és bevezetett minőségirányítási rendszerekhez kapcsolódó költségek az OFA NKft. által kiállított referencia megszerzése előtt elszámolhatóak, elfogadhatóak és kifizethetőek, de az indikátorok csak a referenciával minősülnek teljesítettnek.” 

 

ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.
Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft.

 

Tájékoztató TÁMOP 2.6.2-12/1 projektgazdák részére

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. kiemelt projekt keretében biztosít szakmai támogatást a TÁMOP 2.6.2-12/1 projekteket megvalósító szervezetek számára pályázatuk sikeres megvalósításához, és a közeljövőben – a projekt keretében kidolgozott vagy továbbfejlesztett – munkaerő-piaci szolgáltatásukról referenciát ad ki részükre. A referencia célja szerint igazolja, hogy a szolgáltató minőségirányítási rendszere és munkaerő-piaci szolgáltatása a TÁMOP 2.6.1. sz. projektben kidolgozott és a 2013. évi jogszabályok figyelembe vételével frissített sztenderdeknek megfelel.

Az OFA nKft. regionális munkatársai az eddigiekben folyamatosan a projektgazdák rendelkezésére álltak a szükséges információkkal, tanácsadással, és régiónként több szakmai műhely szervezésével is segítették a projektek megvalósítását. Az elmúlt időszakban a projektgazdák munkáját több szakmai háttéranyag megküldésével is igyekeztünk segíteni (pl. minta SWOT elemzéshez, aktuális jogszabály-gyűjtemény, frissített munkaerő-piaci sztenderdek, Önértékelési Útmutató munkaanyaga, a szakmai műhelyek előadásainak anyaga).

A projektek megvalósítását segítő alábbi dokumentumokat CD-n valamennyi szervezetnek megküldjük, reményeink szerint további segítséget adva ezzel a projektek eredményes megvalósításához.

 

Kapcsolódó letöltések

01_Dr.Czomba_Sandor_allaltitkar_ajanlas_Eloszo.pdf

02_Munkaero_piaci_szolgaltatasi_sztenderdek_1.zip

03_Munkaero_piaci_szolgaltatasi_sztenderdek_2.zip

04_onertekelesi_utmutato.docx

05_Call_Center_Segedlet.docx