Megjelent az új módszertani kézikönyv a szociális szövetkezetek részéreÖnkéntesség és adományozás szabályai és meneteSzociális szövetkezet tagi munkavégzés díjazásAz új Ptk.-val módosult a gazdálkodási formák osztályozásán belül elfoglalt helyükEredményes országos szakmai rendezvénysorozat valósult meg az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. KoopeRáció+ kiemelt projektje keretébenÚj kiadványunk a Szociális szövetkezetek mentorálásának kézikönyveÉrtesítjük Partnereinket, hogy 2014. július 3-tól az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. adatai változtakÚjabb szakmai rendezvénysorozatát zárta le az OFA NKft. Kooperáció+ kiemelt projektjeElérhető a program és a regisztráció a 4. Társadalmi Vállalkozások Napjára!Kiegészítő információk a "Sui Generis Támogatási Program" pályázati útmutatójáhozDöntés született a Sui Generis Támogatási Program II. kedvezményezettjeirőlKözeleg a 2014. március 15. előtt már bejegyzett szociális szövetkezetek alapszabály-módosításának határideje!

Kiemelt szolgáltatásaink

Munkaerő-piaci szolgáltatást nyújtó szervezetek számára

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. a TÁMOP 2.4.3.E kiemelt projektjének célja....

» bővebben

Szociális szövetkezetek számára

A szociális szövetkezet, mint a szociális gazdaság része főként helyi lehetőségekre építve szervezi meg a foglalkoztatását....

» bővebben

Ismerjen meg minket!

Tisztelt Partnerünk, Kedves Érdeklődő!

Örömmel értesítjük Önt, hogy az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. a sikeres KoopeRáció kiemelt projekt folytatásaként újra elindíthatta korábbi tevékenységét TÁMOP-2.4.3.E KoopeRáció+kiemelt projekt néven. Továbbra is térítésmentesen veheti igénybe a már jól ismert szolgáltatásainkat, illetve szeretettel várjuk Önt szakmai rendezvényeinkre országszerte!

 

Az ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. és az OFA nKft. közös közleménye a TÁMOP 2.6.2-12/1 projektgazdák részére


  1. „A pályázatok keretében megvásárolt és bevezetett minőségirányítási rendszerekhez kapcsolódó költségek az OFA NKft. által kiállított referencia megszerzése előtt elszámolhatóak, elfogadhatóak és kifizethetőek, de az indikátorok csak a referenciával minősülnek teljesítettnek.” 

 

ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.
Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft.

Aktuális híreink

Témakörre való szűrés:

Elkészült a roma foglalkoztatási szövetkezet alapmodellje

2015. 04. 14.

Elkészült a hátrányos helyzetű emberek felzárkóztatását célzó, Híd a munka világába elnevezésű projekt foglalkoztatási szövetkezeti rendszerének alapmodellje. A projekt feladata, hogy Magyarországon létrejöjjön és megkezdje tevékenységét egy új szociális gazdasági szereplő, a foglalkoztatási szövetkezet - közölte a Foglalkoztatási Szövetkezet Projektiroda.

Partner hír

Bővebben

Képzés társadalmi vállalkozók számára

2015. 04. 13.

A Társadalmi Összetartozásért Alapítvány újabb bentlakásos képzést indít társadalmi vállalkozások, társadalmi küldetésük teljesítése érdekében vállalkozást, szolgáltatást, terméket értékesíteni tervező, különösen innovatív elképzelésekkel bíró civil szervezetek, aktív közösségek tagjai számára.  

Partner hír

Bővebben

Közeleg a 2014. március 15. előtt már bejegyzett szociális szövetkezetek alapszabály-módosításának határideje!

2015. 04. 09.

A Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (a továbbiakban: Ptk.) hatálybalépésével összefüggő átmeneti és felhatalmazó rendelkezésekről szóló 2013. évi CLXXVII. törvény 18. §-a úgy rendelkezik, hogy a Ptk. 2014. március 15-i hatálybalépésekor már bejegyzett, vagy bejegyzés alatt álló szövetkezetek a 2014. március 15-ét követő első alapszabály-módosításkor kötelesek a Ptk. rendelkezéseivel összhangban álló továbbműködésről közgyűlési határozatot hozni, és ezt a határozatot a cégbírósághoz benyújtani.

Partner hír

Bővebben

Döntés született a Sui Generis Támogatási Program II. kedvezményezettjeiről

2015. 04. 09.

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság a szakértői javaslatokkal összhangban 2015.03.31-én hozott döntést a Sui Generis Támogatási Program II. pályázatairól.

Partner hír

Bővebben

1 2 3 4 5 »