Megjelent az új módszertani kézikönyv a szociális szövetkezetek részéreÖnkéntesség és adományozás szabályai és meneteSzociális szövetkezet tagi munkavégzés díjazásAz új Ptk.-val módosult a gazdálkodási formák osztályozásán belül elfoglalt helyükEredményes országos szakmai rendezvénysorozat valósult meg az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. KoopeRáció+ kiemelt projektje keretébenÚj kiadványunk a Szociális szövetkezetek mentorálásának kézikönyveÉrtesítjük Partnereinket, hogy 2014. július 3-tól az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. adatai változtakÚjabb szakmai rendezvénysorozatát zárta le az OFA NKft. Kooperáció+ kiemelt projektjeElérhető a program és a regisztráció a 4. Társadalmi Vállalkozások Napjára!Kiegészítő információk a "Sui Generis Támogatási Program" pályázati útmutatójáhozDöntés született a Sui Generis Támogatási Program II. kedvezményezettjeirőlKözeleg a 2014. március 15. előtt már bejegyzett szociális szövetkezetek alapszabály-módosításának határideje!

Kiemelt szolgáltatásaink

Munkaerő-piaci szolgáltatást nyújtó szervezetek számára

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. a TÁMOP 2.4.3.E kiemelt projektjének célja....

» bővebben

Szociális szövetkezetek számára

A szociális szövetkezet, mint a szociális gazdaság része főként helyi lehetőségekre építve szervezi meg a foglalkoztatását....

» bővebben

Ismerjen meg minket!

Tisztelt Partnerünk, Kedves Érdeklődő!

Örömmel értesítjük Önt, hogy az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. a sikeres KoopeRáció kiemelt projekt folytatásaként újra elindíthatta korábbi tevékenységét TÁMOP-2.4.3.E KoopeRáció+kiemelt projekt néven. Továbbra is térítésmentesen veheti igénybe a már jól ismert szolgáltatásainkat, illetve szeretettel várjuk Önt szakmai rendezvényeinkre országszerte!

 

Az ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. és az OFA nKft. közös közleménye a TÁMOP 2.6.2-12/1 projektgazdák részére


  1. „A pályázatok keretében megvásárolt és bevezetett minőségirányítási rendszerekhez kapcsolódó költségek az OFA NKft. által kiállított referencia megszerzése előtt elszámolhatóak, elfogadhatóak és kifizethetőek, de az indikátorok csak a referenciával minősülnek teljesítettnek.” 

 

ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.
Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft.

Aktuális híreink

Témakörre való szűrés:

35 milliárd forint vidékfejlesztési forrásra lehet pályázni

2015. 04. 22.

Összesen 35 milliárd forint vidékfejlesztési forrásra lehet pályázni a 2007-2013 között még fel nem használt keret terhére – közölte a Miniszterelnökség agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkára budapesti sajtótájékoztatóján.

 

Partner hír

Bővebben

Még 2 hétig lehet pályázni az Európai Szociális Innovációs Versenyre

2015. 04. 20.

A verseny a "A növekedés új útjai" címmel került meghirdetésre, azzal a célal, hogy szociális innovációs projektek megvalósítására ösztönözze a forradalmi ötletekkel előálló, vállalkozó kedvű magánszemélyeket és szervezeteket. Amennyiben önnek is van egy jó ötlete, ne tartsa meg magának! Ragadja meg az értékes szakmai támogatásban rejlő lehetőségeket és nyerjen akár 50.000 Eurót!

Partner hír

Bővebben

Kihirdetésre került az EFOP 2015. évi pályázati kerete.

2015. 04. 17.

A kormány 1210/2015 (IV.10) számú határozatával döntött a Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program 2015. évre szóló éves fejlesztési keretéről.

Partner hír

Bővebben

Elkészült a roma foglalkoztatási szövetkezet alapmodellje

2015. 04. 14.

Elkészült a hátrányos helyzetű emberek felzárkóztatását célzó, Híd a munka világába elnevezésű projekt foglalkoztatási szövetkezeti rendszerének alapmodellje. A projekt feladata, hogy Magyarországon létrejöjjön és megkezdje tevékenységét egy új szociális gazdasági szereplő, a foglalkoztatási szövetkezet - közölte a Foglalkoztatási Szövetkezet Projektiroda.

Partner hír

Bővebben

1 2 3 4 5 »