Megjelent az új módszertani kézikönyv a szociális szövetkezetek részéreÖnkéntesség és adományozás szabályai és meneteSzociális szövetkezet tagi munkavégzés díjazásAz új Ptk.-val módosult a gazdálkodási formák osztályozásán belül elfoglalt helyükEredményes országos szakmai rendezvénysorozat valósult meg az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. KoopeRáció+ kiemelt projektje keretébenÚj kiadványunk a Szociális szövetkezetek mentorálásának kézikönyveÉrtesítjük Partnereinket, hogy 2014. július 3-tól az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. adatai változtakÚjabb szakmai rendezvénysorozatát zárta le az OFA NKft. Kooperáció+ kiemelt projektjeElérhető a program és a regisztráció a 4. Társadalmi Vállalkozások Napjára!Kiegészítő információk a "Sui Generis Támogatási Program" pályázati útmutatójához

Kiemelt szolgáltatásaink

Munkaerő-piaci szolgáltatást nyújtó szervezetek számára

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. a TÁMOP 2.4.3.E kiemelt projektjének célja....

» bővebben

Szociális szövetkezetek számára

A szociális szövetkezet, mint a szociális gazdaság része főként helyi lehetőségekre építve szervezi meg a foglalkoztatását....

» bővebben

Ismerjen meg minket!

Tisztelt Partnerünk, Kedves Érdeklődő!

Örömmel értesítjük Önt, hogy az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. a sikeres KoopeRáció kiemelt projekt folytatásaként újra elindíthatta korábbi tevékenységét TÁMOP-2.4.3.E KoopeRáció+kiemelt projekt néven. Továbbra is térítésmentesen veheti igénybe a már jól ismert szolgáltatásainkat, illetve szeretettel várjuk Önt szakmai rendezvényeinkre országszerte!

 

Az ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. és az OFA nKft. közös közleménye a TÁMOP 2.6.2-12/1 projektgazdák részére


  1. „A pályázatok keretében megvásárolt és bevezetett minőségirányítási rendszerekhez kapcsolódó költségek az OFA NKft. által kiállított referencia megszerzése előtt elszámolhatóak, elfogadhatóak és kifizethetőek, de az indikátorok csak a referenciával minősülnek teljesítettnek.” 

 

ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.
Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft.

Aktuális híreink

Témakörre való szűrés:

Regionális hálózati találkozó Miskolcon

2015. 03. 02.

Regionális hálózati találkozót rendezett 2015. február 27-én Miskolcon az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofirt Kft. Észak-magyarországi Regionális Irodája. A rendezvény elsődleges célja az volt, hogy a TÁMOP-2.4.3.E-13/1 KoopeRáció+ kiemelt projekt szakmai megvalósítói tájékoztatást nyújtsanak a TÁMOP-2.6.2 konstrukció keretében támogatott, és referencia tanúsítványt szerzett civil szervezeteket számára a referenciakiadás tanulságairól, valamint a kiemelt projekt keretében megvalósításra kerülő további tevékenységekről. A rendezvény ehhez kapcsolódóan kiemelten foglalkozott a KoopeRáció+ projekt keretében meghirdetésre került Civil Munkaerőpiaci Kiválósági Díj pályázattal. A rendezvény másodlagos célja a régióban működő, munkerőpiaci szolgáltatásokat nyújtó civil szervezetek közötti szakmai kapcsolatok, együttműködések kialakítása és elmélyítése volt.

 

Partner hír

Bővebben

Létesítő okiratok módosítása az új PTK. szerint

2015. 02. 28.

Az új Polgári Törvénykönyv (Ptk.) hatályba lépése után a gazdasági társaságok és szövetkezetek létesítő okiratát összhangba kell hozni a hatályos törvényi rendelkezésekkel. 

Partner hír

Bővebben

Szociális Innovációk Versenye 2015

2015. 02. 27.

Az Európai Befektetési Bank (European Investment Bank Institut) 2015-ben is meghirdeti a Szociális Innovációk Versenyét.

A verseny a Bank Szociális Programjának egyik legjelentősebb kezdeményezése, mely minden évben más-más országban kerül megrendezésre - a környezeti és szociális hatásgyakorlást előtérbe helyező, továbbá etikusan működő -  legkiválóbb európai vállalkozások kiválasztása és díjazása céljából.

Partner hír

Bővebben

Új szakma, új esély

2015. 02. 27.

Huszonnégy, szakmával nem rendelkező, hátrányos helyzetű szabolcsi fiatal kezdhette meg a tanulást tavaly ősszel a nyíregyházi, munkaerő-piaci szolgáltatásokat is nyújtó, RÉV Alapítvány egyik sikeres pályázati programjának köszönhetően. 

Partner hír

Bővebben

1 2 3 4 5 »