Megjelent az új módszertani kézikönyv a szociális szövetkezetek részéreÖnkéntesség és adományozás szabályai és meneteSzociális szövetkezet tagi munkavégzés díjazásAz új Ptk.-val módosult a gazdálkodási formák osztályozásán belül elfoglalt helyükEredményes országos szakmai rendezvénysorozat valósult meg az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. KoopeRáció+ kiemelt projektje keretébenÚj kiadványunk a Szociális szövetkezetek mentorálásának kézikönyveÉrtesítjük Partnereinket, hogy 2014. július 3-tól az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. adatai változtakÚjabb szakmai rendezvénysorozatát zárta le az OFA NKft. Kooperáció+ kiemelt projektjeElérhető a program és a regisztráció a 4. Társadalmi Vállalkozások Napjára!Kiegészítő információk a "Sui Generis Támogatási Program" pályázati útmutatójához

Kiemelt szolgáltatásaink

Munkaerő-piaci szolgáltatást nyújtó szervezetek számára

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. a TÁMOP 2.4.3.E kiemelt projektjének célja....

» bővebben

Szociális szövetkezetek számára

A szociális szövetkezet, mint a szociális gazdaság része főként helyi lehetőségekre építve szervezi meg a foglalkoztatását....

» bővebben

Ismerjen meg minket!

Tisztelt Partnerünk, Kedves Érdeklődő!

Örömmel értesítjük Önt, hogy az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. a sikeres KoopeRáció kiemelt projekt folytatásaként újra elindíthatta korábbi tevékenységét TÁMOP-2.4.3.E KoopeRáció+kiemelt projekt néven. Továbbra is térítésmentesen veheti igénybe a már jól ismert szolgáltatásainkat, illetve szeretettel várjuk Önt szakmai rendezvényeinkre országszerte!

 

Az ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. és az OFA nKft. közös közleménye a TÁMOP 2.6.2-12/1 projektgazdák részére


  1. „A pályázatok keretében megvásárolt és bevezetett minőségirányítási rendszerekhez kapcsolódó költségek az OFA NKft. által kiállított referencia megszerzése előtt elszámolhatóak, elfogadhatóak és kifizethetőek, de az indikátorok csak a referenciával minősülnek teljesítettnek.” 

 

ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.
Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft.

Aktuális híreink

Témakörre való szűrés:

„13600–Adhat Vonal” pályázati felhívás telefonhívással támogatható adománygyűjtő rendszer használatára közhasznú szervezetek részére

2015. 03. 26.

A 13600 - Adhat Vonal azért jött létre, hogy az adománygyűjtő szervezeteknek egy gyors, biztonságos és átlátható adománygyűjtési lehetőséget biztosítson. A Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány hazai mobil- és távközlési szolgáltatókkal (Magyar Telekom Nyrt., Telenor Magyarország Zrt., Vodafone Magyarország Zrt., Invitel Távközlési Zrt.) partnerségben működteti a „13600 – Adhat Vonal” adománygyűjtő hívószámot, melyen keresztül közhasznú szervezeteket támogathatnak az adományozók.

Partner hír

Bővebben

„Sok csemetés disznót győz!” - A Polgári CSEMETE Szociális Szövetkezet is sütötte a polgári finomságot, a Hurka-pitét

2015. 03. 25.

Második alkalommal szervezte meg a település a Polgári Hurka-pite Fesztivált, amellyel a helyi hagyományokat kívánják ápolni. Március 21-én, hat szervezet versengett a legjobb hurka-pite címért, köztük a Polgári CSEMETE Szociális Szövetkezet csapata. 

Partner hír

Bővebben

Megjelent a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Civil Információs Centrum március havi hírlevele

2015. 03. 25.

A CONTACT Mentálhigiénés Konzultációs Szolgálat – munkaerő-piaci szolgáltatásokat is nyújtó civil szervezet- ebben a hónapban is összefoglalta a civil szervezeteket érintő aktualitásokat, pályázati felhívásokat. 

Partner hír

Bővebben

Közösségi gazdaságfejlesztés - szociális szövetkezetek a Nemzeti Művelődési Intézet Tolna megyei rendezvényén

2015. 03. 17.

2015. február 11-én 10 órától adott otthont a kisvejkei IKSZT a Nemzeti Művelődési Intézet Tolna Megyei Irodája által szervezett, közösségi gazdaságfejlesztésről szóló rendezvénynek.

Partner hír

Bővebben

1 2 3 4 5 »