Megjelent az új módszertani kézikönyv a szociális szövetkezetek részéreÖnkéntesség és adományozás szabályai és meneteSzociális szövetkezet tagi munkavégzés díjazásAz új Ptk.-val módosult a gazdálkodási formák osztályozásán belül elfoglalt helyükEredményes országos szakmai rendezvénysorozat valósult meg az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. KoopeRáció+ kiemelt projektje keretébenÚj kiadványunk a Szociális szövetkezetek mentorálásának kézikönyveÉrtesítjük Partnereinket, hogy 2014. július 3-tól az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. adatai változtakÚjabb szakmai rendezvénysorozatát zárta le az OFA NKft. Kooperáció+ kiemelt projektjeElérhető a program és a regisztráció a 4. Társadalmi Vállalkozások Napjára!Kiegészítő információk a "Sui Generis Támogatási Program" pályázati útmutatójáhozDöntés született a Sui Generis Támogatási Program II. kedvezményezettjeirőlKözeleg a 2014. március 15. előtt már bejegyzett szociális szövetkezetek alapszabály-módosításának határideje!Sikeresen lezárult a Nonprofit Munkaerő-piaci Kiválósági Díjmodell pályázata

Kiemelt szolgáltatásaink

Munkaerő-piaci szolgáltatást nyújtó szervezetek számára

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. a TÁMOP 2.4.3.E kiemelt projektjének célja....

» bővebben

Szociális szövetkezetek számára

A szociális szövetkezet, mint a szociális gazdaság része főként helyi lehetőségekre építve szervezi meg a foglalkoztatását....

» bővebben

Ismerjen meg minket!

Tisztelt Partnerünk, Kedves Érdeklődő!

Örömmel értesítjük Önt, hogy az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. a sikeres KoopeRáció kiemelt projekt folytatásaként újra elindíthatta korábbi tevékenységét TÁMOP-2.4.3.E KoopeRáció+kiemelt projekt néven. Továbbra is térítésmentesen veheti igénybe a már jól ismert szolgáltatásainkat, illetve szeretettel várjuk Önt szakmai rendezvényeinkre országszerte!

 

Az ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. és az OFA nKft. közös közleménye a TÁMOP 2.6.2-12/1 projektgazdák részére


  1. „A pályázatok keretében megvásárolt és bevezetett minőségirányítási rendszerekhez kapcsolódó költségek az OFA NKft. által kiállított referencia megszerzése előtt elszámolhatóak, elfogadhatóak és kifizethetőek, de az indikátorok csak a referenciával minősülnek teljesítettnek.” 

 

ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.
Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft.

Aktuális híreink

Témakörre való szűrés:

Megjelent a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Civil Információs Centrum 2015. július havi hírlevele

2015. 07. 17.

Tartalomjegyzék - Ízelítő a júliusi számból

  • 2. oldal - Új szolgáltatások a Civil Információs Centrumban
  • 4. oldal - Önkéntes Udvarház az Önkéntes Központban
  • 7. oldal - Egész évben a 15. évfordulót ünnepli a Szolnok Városi Klubok és a Nyugdíjasok Érdekvédelmi és Kulturális Egyesülete 
  • 15. oldal - Határontúli partnerek hírei
  • 18. oldal - Pénzügyi-Fogyasztóvédelmi Ügyfél-tájékoztató Pont hírei
Partner hír

Bővebben

Élményalap: legyen ön is élmény-felajánló!

2015. 07. 06.

Az Élményalap 2011 óta működik, a Speciál Pécs Alapítvány és a Fogd a Kezem Alapítvány hívta életre. Az első években a megvalósítás Pécsett történt, de 2013-ban már több vidéki városban, Debrecenben, Győrött, Szekszárdon, Budapesten, Szigetváron, Érden, Szegeden is működött civil szerezeti partnerek bevonásával. Az eddigi élményekre és sikerekre támaszkodva a szervezők 2015-től arra vállalkoznak, hogy az országos elterjesztést még szélesebb körben valósítsák meg.

Az élmények gyűjtését koordináló szervezetek között az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. partnerei is ott vannak!

Partner hír

Bővebben

Sikeres stratégiatervező workshop Szegeden.

2015. 07. 01.

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. Dél-alföldi Regionális Irodája 2015. június 26-án tartott Stratégiatervező Workshopra hívta meg a már működő szociális szövetkezetek képviselőit, illetve a későbbiekben szövetkezetet létrehozni kívánó személyeket, szervezeteket.

 

Partner hír

Bővebben

!GEN (Innovatív GENeráció) NYÍREGYHÁZA

2015. 06. 08.

A társadalmi innovátor szakemberek az Innovatív Generáció (Igen) Egyesületttel együttműködve megfogalmaztak egy olyan új típusú vállalkozás-fejlesztő programot, amely elősegíti az innovatív ötletek megvalósítását, illetve azoknak a vállalkozások világába történő becsatornázását.

Partner hír

Bővebben

1 2 3 4 5 »