Megjelent az új módszertani kézikönyv a szociális szövetkezetek részéreÖnkéntesség és adományozás szabályai és meneteSzociális szövetkezet tagi munkavégzés díjazásAz új Ptk.-val módosult a gazdálkodási formák osztályozásán belül elfoglalt helyükEredményes országos szakmai rendezvénysorozat valósult meg az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. KoopeRáció+ kiemelt projektje keretébenÚj kiadványunk a Szociális szövetkezetek mentorálásának kézikönyveÉrtesítjük Partnereinket, hogy 2014. július 3-tól az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. adatai változtakÚjabb szakmai rendezvénysorozatát zárta le az OFA NKft. Kooperáció+ kiemelt projektjeElérhető a program és a regisztráció a 4. Társadalmi Vállalkozások Napjára!Kiegészítő információk a "Sui Generis Támogatási Program" pályázati útmutatójáhozDöntés született a Sui Generis Támogatási Program II. kedvezményezettjeirőlKözeleg a 2014. március 15. előtt már bejegyzett szociális szövetkezetek alapszabály-módosításának határideje!

Kiemelt szolgáltatásaink

Munkaerő-piaci szolgáltatást nyújtó szervezetek számára

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. a TÁMOP 2.4.3.E kiemelt projektjének célja....

» bővebben

Szociális szövetkezetek számára

A szociális szövetkezet, mint a szociális gazdaság része főként helyi lehetőségekre építve szervezi meg a foglalkoztatását....

» bővebben

Ismerjen meg minket!

Tisztelt Partnerünk, Kedves Érdeklődő!

Örömmel értesítjük Önt, hogy az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. a sikeres KoopeRáció kiemelt projekt folytatásaként újra elindíthatta korábbi tevékenységét TÁMOP-2.4.3.E KoopeRáció+kiemelt projekt néven. Továbbra is térítésmentesen veheti igénybe a már jól ismert szolgáltatásainkat, illetve szeretettel várjuk Önt szakmai rendezvényeinkre országszerte!

 

Az ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. és az OFA nKft. közös közleménye a TÁMOP 2.6.2-12/1 projektgazdák részére


  1. „A pályázatok keretében megvásárolt és bevezetett minőségirányítási rendszerekhez kapcsolódó költségek az OFA NKft. által kiállított referencia megszerzése előtt elszámolhatóak, elfogadhatóak és kifizethetőek, de az indikátorok csak a referenciával minősülnek teljesítettnek.” 

 

ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.
Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft.

Aktuális híreink

Témakörre való szűrés:

Akadálymentesített teraszt adott át Berettyóújfaluban a Re-Ha-Bit Szociális Szövetkezet

2015. 05. 22.

A Re-Ha-Bit Szociális Szövetkezet TÁMOP-2.4.3.D-1-13/1-2013-0133 azonosítójú Rokkantak és romák reintegrálása címmel projektet valósít meg 2014. július 1. és 2015. május 31. között.

Partner hír

Bővebben

Szociális szövetkezés Bács-Kiskun megyében - Tájékoztató nap Bácsalmáson az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. részvételével

2015. 05. 22.

Tájékoztató napot szervezett a települési vezetők számára „Szociális szövetkezet, mint helyi közösségi innováció - szociális szövetkezetek létrehozása és működtetése Bács-Kiskunban" címmel a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat és Bácsalmás Város Önkormányzata.

Partner hír

Bővebben

Megjelent a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Civil Információs Centrum májusi hírlevele

2015. 05. 22.

A hírlevél főbb témái:

  • Beszámoló a Tegyünk Együt Az Önkéntességért! című rendezvényről
  • A VI. Civil Konferenciáról jelentjük
  • Fontos határidők és nyomtatványok civileknek
  • A Civil Információs Centrum havi pályázafigyelője
  • Pénzügyeink elektronikus intézése
  • Határon túli partnereink hírei (Erdély, Kárpátalja, Vajdaság)
Partner hír

Bővebben

Rohamosan fejlődik a szociális gazdaság Monostorpályiban

2015. 05. 22.

Strucc, sztívia, levendula. Három különleges termék, három különleges projekt az értékteremtő startmunka program keretében a Hajdú-Bihar megyei Monostorpályiban. A 15,5 millió Ft összköltségvetésű programok jövőjét hosszú távon szociális szövetkezet keretében képzeli el a település vezetése. 

Partner hír

Bővebben

1 2 3 4 5 »