Megjelent az új módszertani kézikönyv a szociális szövetkezetek részéreÖnkéntesség és adományozás szabályai és meneteSzociális szövetkezet tagi munkavégzés díjazásAz új Ptk.-val módosult a gazdálkodási formák osztályozásán belül elfoglalt helyükEredményes országos szakmai rendezvénysorozat valósult meg az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. KoopeRáció+ kiemelt projektje keretébenÚj kiadványunk a Szociális szövetkezetek mentorálásának kézikönyveÉrtesítjük Partnereinket, hogy 2014. július 3-tól az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. adatai változtakÚjabb szakmai rendezvénysorozatát zárta le az OFA NKft. Kooperáció+ kiemelt projektjeElérhető a program és a regisztráció a 4. Társadalmi Vállalkozások Napjára!Kiegészítő információk a "Sui Generis Támogatási Program" pályázati útmutatójáhozDöntés született a Sui Generis Támogatási Program II. kedvezményezettjeirőlKözeleg a 2014. március 15. előtt már bejegyzett szociális szövetkezetek alapszabály-módosításának határideje!Sikeresen lezárult a Nonprofit Munkaerő-piaci Kiválósági Díjmodell pályázata

Kiemelt szolgáltatásaink

Munkaerő-piaci szolgáltatást nyújtó szervezetek számára

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. a TÁMOP 2.4.3.E kiemelt projektjének célja....

» bővebben

Szociális szövetkezetek számára

A szociális szövetkezet, mint a szociális gazdaság része főként helyi lehetőségekre építve szervezi meg a foglalkoztatását....

» bővebben

Ismerjen meg minket!

Tisztelt Partnerünk, Kedves Érdeklődő!

Örömmel értesítjük Önt, hogy az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. a sikeres KoopeRáció kiemelt projekt folytatásaként újra elindíthatta korábbi tevékenységét TÁMOP-2.4.3.E KoopeRáció+kiemelt projekt néven. Továbbra is térítésmentesen veheti igénybe a már jól ismert szolgáltatásainkat, illetve szeretettel várjuk Önt szakmai rendezvényeinkre országszerte!

 

Az ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. és az OFA nKft. közös közleménye a TÁMOP 2.6.2-12/1 projektgazdák részére


  1. „A pályázatok keretében megvásárolt és bevezetett minőségirányítási rendszerekhez kapcsolódó költségek az OFA NKft. által kiállított referencia megszerzése előtt elszámolhatóak, elfogadhatóak és kifizethetőek, de az indikátorok csak a referenciával minősülnek teljesítettnek.” 

 

ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.
Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft.

Aktuális híreink

Témakörre való szűrés:

!GEN (Innovatív GENeráció) NYÍREGYHÁZA

2015. 06. 08.

A társadalmi innovátor szakemberek az Innovatív Generáció (Igen) Egyesületttel együttműködve megfogalmaztak egy olyan új típusú vállalkozás-fejlesztő programot, amely elősegíti az innovatív ötletek megvalósítását, illetve azoknak a vállalkozások világába történő becsatornázását.

Partner hír

Bővebben

Sikeresen lezárult a Nonprofit Munkaerő-piaci Kiválósági Díjmodell pályázata

2015. 05. 29.

„A Munkaerő-piaci szolgáltatást nyújtó civil szerveztek kapacitásának megerősítése – konvergencia régió” c. program keretében támogatást nyert szervezetek -az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. szakmai segítségét is igénybe véve- 2015. elején sikeresen zárták a projektjeiket. A közös munka egyik tapasztalata volt, hogy a munkaerő-piaci szolgáltatásokat végző szervezetek között nagy minőségbeli különbségek vannak: léteznek olyan szolgáltatók, akik évtizedekre visszamenőleg rendelkeznek minőségi mutatókkal a munkába helyezéssel, munkában tartással kapcsolatban, s vannak olyan szereplők, akik a piacra most lépnek be. Az előbbi szervezetek számára tettük lehetővé, hogy részt vegyenek a Nonprofit Munkaerő-piaci Kiválósági Díjmodell pályázaton, amelynek lebonyolítását a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Szervezettel közösen valósítottuk meg, sokat tanulva Sugár Karolinától a szervezet elnökétől.

 

Partner hír

Bővebben

Stratégiatervező workshop 2015. május 28-án Miskolcon

2015. 05. 29.

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. Észak-magyarországi Regionális Irodája Stratégiatervező workshopra várta 2015. május 28-án a Bástya Hotelbe a régió szociális szövetkezeteit. A TÁMOP-2.4.3.E-13/1 KoopeRáció+ kiemelt projekt keretében megvalósításra került rendezvény célja a jövőre történő felkészülés, és a szövetkezetek versenyképességének növelését, hosszú távú, fenntartható működését célzó hálózati együttműködések fejlesztése volt.

Partner hír

Bővebben

Összefoglaló a 2015. május 27.-i debreceni Stratégiatervező workshopról

2015. 05. 28.

2015. május 27-én 25 fő részvételével Stratégiatervező workshopot valósított meg az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. Észak-alföldi Regionális Irodája Debrecenben.

Partner hír

Bővebben

1 2 3 4 5 »