Megjelent az új módszertani kézikönyv a szociális szövetkezetek részéreÖnkéntesség és adományozás szabályai és meneteSzociális szövetkezet tagi munkavégzés díjazásAz új Ptk.-val módosult a gazdálkodási formák osztályozásán belül elfoglalt helyükEredményes országos szakmai rendezvénysorozat valósult meg az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. KoopeRáció+ kiemelt projektje keretébenÚj kiadványunk a Szociális szövetkezetek mentorálásának kézikönyveÉrtesítjük Partnereinket, hogy 2014. július 3-tól az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. adatai változtakÚjabb szakmai rendezvénysorozatát zárta le az OFA NKft. Kooperáció+ kiemelt projektjeElérhető a program és a regisztráció a 4. Társadalmi Vállalkozások Napjára!Kiegészítő információk a "Sui Generis Támogatási Program" pályázati útmutatójáhozDöntés született a Sui Generis Támogatási Program II. kedvezményezettjeirőlKözeleg a 2014. március 15. előtt már bejegyzett szociális szövetkezetek alapszabály-módosításának határideje!Sikeresen lezárult a Nonprofit Munkaerő-piaci Kiválósági Díjmodell pályázataHozzáadott Helyi Érték Díj pályázat társadalmi vállalkozások számáraIsmerje meg a PiacTárs kiemelt projektetKözfoglalkoztatási Kiállítások OrszágszerteMegjelent a Hozzáadott Helyi Érték Díj Pályázat 2017!

Videók

Projektvásár - Kelet-Magyarország

 

Projektvásár – Veszprém összefoglaló 

 

Szociális szövetkezet tájékoztató videók - Szociális gazdaság típusú kezdeményezések Magyarországon (Frey Mária)

 

Szociális szövetkezet tájékoztató videók - Szociális szövetkezetek és az önkormányzatok együttműködése egy hazai példa alapján (Lakatosné Sira Magdolna)

 

Szociális szövetkezet tájékoztató videók - Szociális szövetkezetek hálózati együttműködése (Nagyné Varga Ilona)

 

Szociális szövetkezet tájékoztató videók -- "Legyen Ön is reklámhordozó!" - Szociális szövetkezetek marketingje (Soltész Anikó, KoopeRáció marketing szakértője)

 

Szociális szövetkezet tájékoztató videók -- Közösségfejlesztés és a szociális szövetkezetek (Mészáros Zsuzsa külső szakértő, közösségfejlesztő)

 

Videók - Szociális szövetkezetek a Duna TV-ben - Dél-Alföldi Régió

 

Videók - Szociális szövetkezetek a Duna TV-ben - Dél-Dunántúli Régió

 

Videók - Szociális szövetkezetek a Duna TV-ben - Észak-Alföldi Régió

 

Videók - Szociális szövetkezetek a Duna TV-ben - Észak-Magyarországi Régió

 

Videók - Szociális szövetkezetek a Duna TV-ben - Közép-Dunántúli Régió

 

Videók - Szociális szövetkezetek a Duna TV-ben - Közép-Magyarországi Régió

 

Videók - Szociális szövetkezetek a Duna TV-ben - Nyugat-Dunántúli Régió