Megjelent az új módszertani kézikönyv a szociális szövetkezetek részéreÖnkéntesség és adományozás szabályai és meneteSzociális szövetkezet tagi munkavégzés díjazásAz új Ptk.-val módosult a gazdálkodási formák osztályozásán belül elfoglalt helyükEredményes országos szakmai rendezvénysorozat valósult meg az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. KoopeRáció+ kiemelt projektje keretébenÚj kiadványunk a Szociális szövetkezetek mentorálásának kézikönyveÉrtesítjük Partnereinket, hogy 2014. július 3-tól az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. adatai változtakÚjabb szakmai rendezvénysorozatát zárta le az OFA NKft. Kooperáció+ kiemelt projektjeElérhető a program és a regisztráció a 4. Társadalmi Vállalkozások Napjára!Kiegészítő információk a "Sui Generis Támogatási Program" pályázati útmutatójáhozDöntés született a Sui Generis Támogatási Program II. kedvezményezettjeirőlKözeleg a 2014. március 15. előtt már bejegyzett szociális szövetkezetek alapszabály-módosításának határideje!Sikeresen lezárult a Nonprofit Munkaerő-piaci Kiválósági Díjmodell pályázataHozzáadott Helyi Érték Díj pályázat társadalmi vállalkozások számáraIsmerje meg a PiacTárs kiemelt projektetKözfoglalkoztatási Kiállítások OrszágszerteMegjelent a Hozzáadott Helyi Érték Díj Pályázat 2017!

Bemutatkozás

Elindult a KoopeRáció+ kiemelt projekt

Tisztelt Partnerünk, Kedves Érdeklődő

Örömmel értesítjük Önt, hogy az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. a sikeres KoopeRáció kiemelt projekt folytatásaként újra elindíthatta korábbi tevékenységét TÁMOP-2.4.3.E KoopeRáció+ kiemelt projekt néven. Továbbra is térítésmentesen veheti igénybe a már jól ismert szolgáltatásainkat, illetve szeretettel várjuk Önt szakmai rendezvényeinkre országszerte!

KoopeRáció+ kiemelt projekt csapata

Az Országos Foglalkoztatási Nonprofit Közhasznú Kft. központi (budapesti) irodája, és regionális hálózata az országban ismert és elismert szakmai szolgáltató. Erőssége a humánerőforrás összetételében, a kiváló helyi kapcsolatrendszerében és a speciális szakmai tudásában rejlik. A szereplők személyes megszólításával, megkeresésekkel „életre keltek”, kiszélesedtek az együttműködések. A központi irodában dolgozó projektmenedzsment és szakmai vezetők, munkatársak továbbá a régiós hálózat munkatársai többféle területről érkező szakemberek, közgazdászok, humán szakemberek.

A TÁMOP-2.4.3.E KoopeRáció+ kiemelt projekt célja

Az Új Széchenyi Terv keretében az alkalmazkodóképesség növelésének elősegítése, a szociális gazdaság valamint a munkaerő-piaci szolgáltatást nyújtó civil szervezetek kapacitásfejlesztését célzó programok eredményességének növelése, a projektmegvalósító szervezetek szakmai támogatása, a hálózatosodás elősegítése, a bevált modellek elterjesztése, rendszerszerű alkalmazása, intézményesítése, valamint a tapasztalatok átadása révén.

A szociális szövetkezetek létrehozásának és fenntartható működtetésének támogatásában szerzett hazai tapasztalatai és betöltött szakmai szerepe tette az OFA nKft – ezen belül az OFA Hálózatot – alkalmassá arra, hogy a szociális szövetkezeteknek szakmai háttértámogatását biztosító Kooperáció+ kiemelt projekt  feladatait ellássa. Szolgáltatásainkkal elsősorban a szociális szövetkezetek alapítása iránt érdeklődő természetes személyeket, önkormányzatokat majd a TÁMOP-2.4.3-D-1,2-13/1,2 pályázaton nyertes szociális szövetkezeteket célozzuk meg, továbbá a partnerség elve alapján a projektgazdák környezetében működő vállalkozások,a szociális gazdaság egyéb szereplői.

A Kooperáció+  másik alprojektje a TÁMOP 2.6.2. konstrukció kedvezményezettjei számára biztosítja a  szakmai segítségnyújtást,speciális szolgáltatása a referenciakiadás. A TÁMOP-2.6.2 konstrukció célja, hogy a munkaerő-piaci szolgáltatók kapacitásfejlesztése a foglalkoztatáspolitika irányait és elvárásait követve, megfelelő szakmai minőségben valósuljon meg.  A Kooperáció+   kiemelt projekt célja , hogy a munkaerő-piaciszolgáltatásokat nyújtó szervezeteknél a sztenderdeknek megfelelően kerüljenek kialakításra/fejlesztésre a szolgáltatások, a minőségirányítási rendszer járuljon hozzá a szolgáltatások országosan egységes, magas szintű színvonalához.

Térítésmentes szolgáltatásaink

  • szakmai ügyfélszolgálat, tanácsadás, külső szakértők igénybevétele
  • szakmai rendezvények tartása az egész ország területén,
  • menedzsment kapacitás erősítése – tudásbővítés
  • folyamatba épített értékelés
  • módszertani, és egyéb szakmai kiadványok,
  • honlap és hírlevél szolgáltatások,
  • piacszerzési és bővítési szolgáltatás,
  • egyéb, a célcsoport által igényelt szolgáltatás

Látogassa  folyamatosan frissülő honlapunkat

A KoopeRáció+ kiemelt projektről, szociális gazdaságról szóló, hírekről, rendezvényekről információkat a www.szocialisgazdasag.hu weblapunkon kaphat. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy honlapunkról letölthetők jogszabályok, az eddigi kiadványaink, szakmai videók, valamint a rendezvényeken elhangzott előadások anyagai.