Megjelent az új módszertani kézikönyv a szociális szövetkezetek részéreÖnkéntesség és adományozás szabályai és meneteSzociális szövetkezet tagi munkavégzés díjazásAz új Ptk.-val módosult a gazdálkodási formák osztályozásán belül elfoglalt helyükEredményes országos szakmai rendezvénysorozat valósult meg az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. KoopeRáció+ kiemelt projektje keretébenÚj kiadványunk a Szociális szövetkezetek mentorálásának kézikönyveÉrtesítjük Partnereinket, hogy 2014. július 3-tól az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. adatai változtakÚjabb szakmai rendezvénysorozatát zárta le az OFA NKft. Kooperáció+ kiemelt projektjeElérhető a program és a regisztráció a 4. Társadalmi Vállalkozások Napjára!Kiegészítő információk a "Sui Generis Támogatási Program" pályázati útmutatójáhozDöntés született a Sui Generis Támogatási Program II. kedvezményezettjeirőlKözeleg a 2014. március 15. előtt már bejegyzett szociális szövetkezetek alapszabály-módosításának határideje!Sikeresen lezárult a Nonprofit Munkaerő-piaci Kiválósági Díjmodell pályázataHozzáadott Helyi Érték Díj pályázat társadalmi vállalkozások számáraIsmerje meg a PiacTárs kiemelt projektetKözfoglalkoztatási Kiállítások OrszágszerteMegjelent a Hozzáadott Helyi Érték Díj Pályázat 2017!

Aktuális híreink

2015. 09. 01.

Civil Forrás - Különszám

Civil Forrás - Különszám

A XIII. Civil Kavalkád alkalmából megjelent a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Civil Információs Központ hírlevelének 2015. augusztus havi különszáma!

A Szolnok Város Napja rendezvénysorozat részeként 2015.08.29-én megrendezésre került XIII. Civil Kavalkádon 67 civil szervezet, mintegy 390 fővel vett részt. A jelentkezők közül 20 szervezet nívós színpadi műsorral színesítette a programot a Civil Színpadon, 16 szervezet pedig színpadon kívüli bemutatóval készült. Rajtuk kívül további 31 szervezet mutatkozott be az eseményen. A résztvevő szervezetek bemutatkozó anyagait olvashatják az érdeklődők a Civil Forrás augusztus havi különszámában, amely honlapunkról az alábbi linkre kattintava letölthető.

Kapcsolódó letöltések

2015-08 augusztus különszám.pdf