Megjelent az új módszertani kézikönyv a szociális szövetkezetek részéreÖnkéntesség és adományozás szabályai és meneteSzociális szövetkezet tagi munkavégzés díjazásAz új Ptk.-val módosult a gazdálkodási formák osztályozásán belül elfoglalt helyükEredményes országos szakmai rendezvénysorozat valósult meg az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. KoopeRáció+ kiemelt projektje keretébenÚj kiadványunk a Szociális szövetkezetek mentorálásának kézikönyveÉrtesítjük Partnereinket, hogy 2014. július 3-tól az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. adatai változtakÚjabb szakmai rendezvénysorozatát zárta le az OFA NKft. Kooperáció+ kiemelt projektjeElérhető a program és a regisztráció a 4. Társadalmi Vállalkozások Napjára!Kiegészítő információk a "Sui Generis Támogatási Program" pályázati útmutatójáhozDöntés született a Sui Generis Támogatási Program II. kedvezményezettjeirőlKözeleg a 2014. március 15. előtt már bejegyzett szociális szövetkezetek alapszabály-módosításának határideje!Sikeresen lezárult a Nonprofit Munkaerő-piaci Kiválósági Díjmodell pályázataHozzáadott Helyi Érték Díj pályázat társadalmi vállalkozások számáraIsmerje meg a PiacTárs kiemelt projektetKözfoglalkoztatási Kiállítások OrszágszerteMegjelent a Hozzáadott Helyi Érték Díj Pályázat 2017!

Aktuális híreink

Elérhető a program és a regisztráció a 4. Társadalmi Vállalkozások Napjára!

szervező:NESsT Magyarország és OFA Közhasznú nKft.

időpont:2014. 10. 03. 09:00 - 2014. 10. 03. 17:00

helyszín:Magyar Telekom Székház, Tölösi Konferencia Központ,

cím: Budapest, I. ker. Krisztina krt. 55

témakör:Társadalmi Vállalkozások

NESsT Magyarország  idén is, immár negyedik alkalommal, és ezúttal az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft.-vel együttműködésben szervezi meg a Társadalmi Vállalkozások Napját  azzal a céllal, hogy a társadalmi vállalkozási szektor szereplőit összehozva együtt megmutassuk a társadalmi vállalkozásokban rejlő lehetőségeket.

 

 

 

 

NESsT Magyarország az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft.-vel együttműködésben idén is megszervezi a Társadalmi Vállalkozások Napját 2014. október 3-án, azzal a céllal, hogy a társadalmi vállalkozási szektor szereplőit összehozva együtt megmutassuk a társadalmi vállalkozásokban rejlő lehetőségeket.

Milyen témákat járunk kö--rbe a negyedik Társadalmi Vállalkozások Napján?

  • A sikeres társadalmi vállalkozás összetevői: elég-e a lelkesedés? A NESsT hazai és külföldi tapasztalatainak megosztása ezúttal magukra a vállalkozásokra fókuszálva.
  • Mit gondol az Európai Bizottság a társadalmi vállalkozásokról? Aktuális lehetőségek első kézből a szektor szereplői számára.
  • Hogyan mérjék hatásukat a társadalmi vállalkozások? A szektorban rejlő lehetőségek és problémamegoldó erő demonstrálása.
  • Miként mozgósíthatnak a társadalmi vállalkozások? A közvélemény és a fogyasztók megnyerése.
  • Finanszírozási lehetőségek - itthon és külföldön.
  • Küldetés és pénzügyi teljesítmény: lehet vonzó egy befektető számára?Társadalmi vállalkozások bemutatkozása külföldi és hazai, klasszikus és impact befektetők részvételével.
  • Fogjunk össze! A társadalmi vállalkozások közösségének építése. Színes, beszélgetésre ösztönző programok révén lehetőséget biztosítunk a társadalmi vállalkozásoknak, a civil szervezeteknek, a kormányzati szereplőknek és a kapcsolódó területek szakértőinek a találkozásra, az összefogásra és egy közösség kialakítására.

A rendezvény ideje alatt megtekinthető a Társadalmi Vállalkozások Kiállítása és Vására, amelyen a látogatók megismerkedhetnek a magyarországi társadalmi vállalkozások, és ezen belül is a hazai szociális szövetkezetek termékeinek és szolgáltatásainak kínálatával.

A részletes program és a regisztrációs felület elérhető a tarsadalmivallalkozas.hu oldalon.
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztráció határideje 2014. szeptember 24.

Regisztráció
Részletes program
Örömmel várunk minden tisztelt érdeklődőt: vállalkozókat és társadalmi vállalkozókat, civil szervezetek elhivatott munkatársait, támogatókat, felelős nagyvállalatokat és befektetőket, politikai döntéshozókat és a téma iránt érdeklődő diákokat, oktatókat, valamint a sajtó képviselőit.

A NESsT Magyarország csapata
 

Kapcsolat

NESsT Magyarország
Bajcsy-Zsilinszky u. 58. 1.em.6.
1054 Budapest
Tel.: (1) 267 02 31
Email: hungary@nesst.org