Megjelent az új módszertani kézikönyv a szociális szövetkezetek részéreÖnkéntesség és adományozás szabályai és meneteSzociális szövetkezet tagi munkavégzés díjazásAz új Ptk.-val módosult a gazdálkodási formák osztályozásán belül elfoglalt helyükEredményes országos szakmai rendezvénysorozat valósult meg az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. KoopeRáció+ kiemelt projektje keretébenÚj kiadványunk a Szociális szövetkezetek mentorálásának kézikönyveÉrtesítjük Partnereinket, hogy 2014. július 3-tól az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. adatai változtakÚjabb szakmai rendezvénysorozatát zárta le az OFA NKft. Kooperáció+ kiemelt projektjeElérhető a program és a regisztráció a 4. Társadalmi Vállalkozások Napjára!Kiegészítő információk a "Sui Generis Támogatási Program" pályázati útmutatójáhozDöntés született a Sui Generis Támogatási Program II. kedvezményezettjeirőlKözeleg a 2014. március 15. előtt már bejegyzett szociális szövetkezetek alapszabály-módosításának határideje!Sikeresen lezárult a Nonprofit Munkaerő-piaci Kiválósági Díjmodell pályázataHozzáadott Helyi Érték Díj pályázat társadalmi vállalkozások számáraIsmerje meg a PiacTárs kiemelt projektetKözfoglalkoztatási Kiállítások OrszágszerteMegjelent a Hozzáadott Helyi Érték Díj Pályázat 2017!

Aktuális híreink

2015. 08. 21.

Hozzáadott Helyi Érték Díj pályázat - értelmező kiegészítés a pályázati felhívásban

Tisztelt partnereink! Felhívjuk figyelmüket, hogy az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. 2015.08.21-én értelmező kiegészítést tesz közzé a Hozzáadott Helyi Érték Díj pályázat felhívásában.

A 2015.08.21-én közzétett értelmező kiegészítés szerint a támogatható pályázók körébe tartozó nonprofit társaságok alatt az alábbi szervezetek értendők:

  • Nonprofit gazdasági társaságok
  • Egyesületek
  • Alapítványok

Az értelemző kiegészítéssel bővített pályázati felhívás csatolt dokumentumként, illetve a pályázati kiírás alábbi linkjéről letölthető:

http://www.szocialisgazdasag.hu/hu/hireink-2-1/hozzaadott-helyi-ertek-dij-palyazat-tarsadalmi-vallalkozasok-szamara-1.html​

Megértésüket köszönjük!

Kapcsolódó letöltések

HHÉD_Kiírás_végleges_20150818.pdf