Megjelent az új módszertani kézikönyv a szociális szövetkezetek részéreÖnkéntesség és adományozás szabályai és meneteSzociális szövetkezet tagi munkavégzés díjazásAz új Ptk.-val módosult a gazdálkodási formák osztályozásán belül elfoglalt helyükEredményes országos szakmai rendezvénysorozat valósult meg az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. KoopeRáció+ kiemelt projektje keretébenÚj kiadványunk a Szociális szövetkezetek mentorálásának kézikönyveÉrtesítjük Partnereinket, hogy 2014. július 3-tól az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. adatai változtakÚjabb szakmai rendezvénysorozatát zárta le az OFA NKft. Kooperáció+ kiemelt projektjeElérhető a program és a regisztráció a 4. Társadalmi Vállalkozások Napjára!Kiegészítő információk a "Sui Generis Támogatási Program" pályázati útmutatójáhozDöntés született a Sui Generis Támogatási Program II. kedvezményezettjeirőlKözeleg a 2014. március 15. előtt már bejegyzett szociális szövetkezetek alapszabály-módosításának határideje!Sikeresen lezárult a Nonprofit Munkaerő-piaci Kiválósági Díjmodell pályázataHozzáadott Helyi Érték Díj pályázat társadalmi vállalkozások számáraIsmerje meg a PiacTárs kiemelt projektetKözfoglalkoztatási Kiállítások OrszágszerteMegjelent a Hozzáadott Helyi Érték Díj Pályázat 2017!

Aktuális híreink

-0001. 11. 30.

Ismételten sikeres szakmai rendezvénysorozatot szervezett az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. „Kooperáció+” kiemelt projektje

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. Regionális Irodái újabb nagy sikerű rendezvénysorozatot szerveztek partnereik részére a TÁMOP-2.4.3.E-13/1 Kooperáció+ kiemelt projekt keretében 2014. év végi és 2015. január hónapjaiban.

A rendezvények keretében megvitatott hasznos témák között képet kaphattak az érdeklődők arról, hogy a tagi munkavégzés milyen lehetőségeket rejt a szociális szövetkezetek számára; az aktuális jogszabályváltozások és adóváltozások hogyan érintik a szociális szövetkezetek működését; a marketingszemlélet elterjesztése és gyakorlata miért fontos egy társadalmi vállalkozás életében; a felnőttképzési regisztráció a gyakorlatban a változások után hogyan alakul; a közfoglalkoztatás aktuális kérdéseiről továbbá a munkavédelemre vonatkozó szabályokról, előírásokról.

A rendezvények lehetőséget biztosítottak többek között arra is, hogy a résztvevő szervezetek bemutathassák előállított termékeiket, szolgáltatásaikat, meginduljon köztük egyfajta hálózatépítés és segítséget kapjanak ahhoz, hogy a hosszú távú fenntarthatóságuk érdekében milyen lépéseket tegyenek meg.

Felmerülő szakmai kérdéseik esetén továbbra is keressék bizalommal régiós kollégáinkat. Aktuális híreinkről, rendezvényeinkről honlapunkon, a www.szocialisgazdasag.hu oldalon tájékozódhatnak