Megjelent az új módszertani kézikönyv a szociális szövetkezetek részéreÖnkéntesség és adományozás szabályai és meneteSzociális szövetkezet tagi munkavégzés díjazásAz új Ptk.-val módosult a gazdálkodási formák osztályozásán belül elfoglalt helyükEredményes országos szakmai rendezvénysorozat valósult meg az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. KoopeRáció+ kiemelt projektje keretébenÚj kiadványunk a Szociális szövetkezetek mentorálásának kézikönyveÉrtesítjük Partnereinket, hogy 2014. július 3-tól az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. adatai változtakÚjabb szakmai rendezvénysorozatát zárta le az OFA NKft. Kooperáció+ kiemelt projektjeElérhető a program és a regisztráció a 4. Társadalmi Vállalkozások Napjára!Kiegészítő információk a "Sui Generis Támogatási Program" pályázati útmutatójáhozDöntés született a Sui Generis Támogatási Program II. kedvezményezettjeirőlKözeleg a 2014. március 15. előtt már bejegyzett szociális szövetkezetek alapszabály-módosításának határideje!Sikeresen lezárult a Nonprofit Munkaerő-piaci Kiválósági Díjmodell pályázataHozzáadott Helyi Érték Díj pályázat társadalmi vállalkozások számáraIsmerje meg a PiacTárs kiemelt projektetKözfoglalkoztatási Kiállítások OrszágszerteMegjelent a Hozzáadott Helyi Érték Díj Pályázat 2017!

Aktuális híreink

Kooperáció+ kiemelt projekt - Dél-alföldi Hálózati Találkozó

szervező:Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. Dél-alföldi Regionális Iroda

időpont:2015. 10. 16. 10:00 - 2015. 10. 16. 15:00

helyszín:Novotel Hotel Szeged

cím:6721 Szeged, Maros u. 1

témakör:Hálózati Találkozó

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. Dél-alföldi Regionális Irodája tisztelettel meghívja Önöket  a TÁMOP 2.4.3.E-13/1 KoopeRáció+ kiemelt projekt keretén belül 2015. október 16-án, Szegeden megrendezésre kerülő Dél-alföldi Hálózati Találkozóra

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. Dél-alföldi Regionális Irodája ezúton tisztelettel meghívja Önt a KoopeRáció+ kiemelt projekt keretén belül 2015. október 16-án, Szegeden megrendezésre kerülő Dél-alföldi Regionális Hálózati Találkozóra.

A mellékelt programtervet is tartalmazó Meghívóban foglaltaknak megfelelően a rendezvény:

Időpontja:

2015. október 16. (péntek) 10 óra

Helyszíne:

Novotel Hotel Szeged

6721 Szeged, Maros u. 1. I. emeleti Vedres terem.

A rendezvényre a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével és a bmarkos.ildiko@ofa.hu e-mail címre való visszaküldésével lehet jelentkezni 2015. október 13-án (kedd) 12 óráig.

A rendezvényen való részvétel TÉRÍTÉSMENTES.

Tisztelettel várjuk Önöket rendezvényünkön!