Megjelent az új módszertani kézikönyv a szociális szövetkezetek részéreÖnkéntesség és adományozás szabályai és meneteSzociális szövetkezet tagi munkavégzés díjazásAz új Ptk.-val módosult a gazdálkodási formák osztályozásán belül elfoglalt helyükEredményes országos szakmai rendezvénysorozat valósult meg az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. KoopeRáció+ kiemelt projektje keretébenÚj kiadványunk a Szociális szövetkezetek mentorálásának kézikönyveÉrtesítjük Partnereinket, hogy 2014. július 3-tól az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. adatai változtakÚjabb szakmai rendezvénysorozatát zárta le az OFA NKft. Kooperáció+ kiemelt projektjeElérhető a program és a regisztráció a 4. Társadalmi Vállalkozások Napjára!Kiegészítő információk a "Sui Generis Támogatási Program" pályázati útmutatójáhozDöntés született a Sui Generis Támogatási Program II. kedvezményezettjeirőlKözeleg a 2014. március 15. előtt már bejegyzett szociális szövetkezetek alapszabály-módosításának határideje!Sikeresen lezárult a Nonprofit Munkaerő-piaci Kiválósági Díjmodell pályázataHozzáadott Helyi Érték Díj pályázat társadalmi vállalkozások számáraIsmerje meg a PiacTárs kiemelt projektetKözfoglalkoztatási Kiállítások OrszágszerteMegjelent a Hozzáadott Helyi Érték Díj Pályázat 2017!

Aktuális híreink

-0001. 11. 30.

Kooperáció+ kiemelt projekt - Dél-dunántúli Regionális szakmai műhelymunka

Kooperáció+ kiemelt projekt - Dél-dunántúli Regionális szakmai műhelymunka

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. KoopeRáció+ kiemelt projektje ismét lehetőséget biztosított partnerei számára a szociális szövetkezetek működésével, a szociális szövetkezetben rejlő lehetőségekkel kapcsolatos ismereteik bővítésére.

A Regionális Szakmai Műhelymunka rendezvény 2015. október 16-án került megrendezésre a pécsi Corso Hotel Pécs****-ben.

 

A rendezvény alapvető célja az volt, hogy aktuális ismeretek és információk nyújtáson a szociális szövetkezetek, a társadalmi vállalkozások, a civil szervezetek és a vállalkozások képviselői részére az aktuális adózási szabályokról, a Társadalmi Vállalkozások Országos Szövetsége tevékenységéről, valamint a társadalmi felelősségvállalás kérdéseiről.        

A rendezvényen az alábbi előadások hangzottak el:

 

Berényiné Bosch Cecília: Kooperáció+ kiemelt projekt szakértő:

A szociális szövetkezetek előnyei az adózás rendszerében.

Lechner Istvánné TAVOSZ elnök:

A Társadalmi Vállalkozások Szövetsége tevékenysége.

Faragó-Kovách Eszter Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft szakmai munkatárs:

„A kicsi szép” – Társadalmi felelősségvállalás

A szakmai beszélgetéseken túl a jelenlevő szociális szövetkezetek, civil szervezetek és vállalkozások képviselőinek alkalmuk nyílt az előadókkal történő személyes konzultációra, valamint az egymással történő megismerkedésre, saját tevékenységük ismertetésére, illetve a céljaik, igényeik megfogalmazására, és az együttműködési lehetőségek, a hálózatosodás kialakítására.