Megjelent az új módszertani kézikönyv a szociális szövetkezetek részéreÖnkéntesség és adományozás szabályai és meneteSzociális szövetkezet tagi munkavégzés díjazásAz új Ptk.-val módosult a gazdálkodási formák osztályozásán belül elfoglalt helyükEredményes országos szakmai rendezvénysorozat valósult meg az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. KoopeRáció+ kiemelt projektje keretébenÚj kiadványunk a Szociális szövetkezetek mentorálásának kézikönyveÉrtesítjük Partnereinket, hogy 2014. július 3-tól az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. adatai változtakÚjabb szakmai rendezvénysorozatát zárta le az OFA NKft. Kooperáció+ kiemelt projektjeElérhető a program és a regisztráció a 4. Társadalmi Vállalkozások Napjára!Kiegészítő információk a "Sui Generis Támogatási Program" pályázati útmutatójáhozDöntés született a Sui Generis Támogatási Program II. kedvezményezettjeirőlKözeleg a 2014. március 15. előtt már bejegyzett szociális szövetkezetek alapszabály-módosításának határideje!Sikeresen lezárult a Nonprofit Munkaerő-piaci Kiválósági Díjmodell pályázataHozzáadott Helyi Érték Díj pályázat társadalmi vállalkozások számáraIsmerje meg a PiacTárs kiemelt projektetKözfoglalkoztatási Kiállítások OrszágszerteMegjelent a Hozzáadott Helyi Érték Díj Pályázat 2017!

Aktuális híreink

Meghívó a Kooperáció+ projekt Észak-magyarországi Regionális Szakmai Műhelymunkájára

szervező:Az OFA nKft. Észak-magyarországi Regionális Irodája

időpont:2014. 06. 26. 09:30 - 2014. 06. 26. 15:00

helyszín:Miskolc - kiválasztás alatt

cím:Miskolc - kiválasztás alatt

témakör:A Munka Törvénykönyve, a Ptk. és a felnőttképzés aktuális változásai

Újabb, országos, 6 színhelyen megrendezésre kerülő szakmai rendezvénysorozat indul az OFA nKft Kooperáció+  (TÁMOP 2.4.3 E-13/1) kiemelt projekt szervezésében.  

A miskolci rendezvény aktualitását a vállalkozásokat, a szociális gazdaságban tevékenykedőket, valamint a munkaerőpiaci szolgáltatást nyújtó civil szervezeteket érintő,  három kiemelt fontosságú és időszerű téma adta,

  • - a Munka Törvénykönyve aktuális jogszabályi változásai a vállalkozások szemszögéből
  • - a felnőttképzés szabályozási rendszere, új szabályozások
  • - a Polgári Törvénykönyv aktuális jogszabályi változásai a vállalkozások szemszögéből

 


Meghívó, program és jelentkezés :