Megjelent az új módszertani kézikönyv a szociális szövetkezetek részéreÖnkéntesség és adományozás szabályai és meneteSzociális szövetkezet tagi munkavégzés díjazásAz új Ptk.-val módosult a gazdálkodási formák osztályozásán belül elfoglalt helyükEredményes országos szakmai rendezvénysorozat valósult meg az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. KoopeRáció+ kiemelt projektje keretébenÚj kiadványunk a Szociális szövetkezetek mentorálásának kézikönyveÉrtesítjük Partnereinket, hogy 2014. július 3-tól az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. adatai változtakÚjabb szakmai rendezvénysorozatát zárta le az OFA NKft. Kooperáció+ kiemelt projektjeElérhető a program és a regisztráció a 4. Társadalmi Vállalkozások Napjára!Kiegészítő információk a "Sui Generis Támogatási Program" pályázati útmutatójáhozDöntés született a Sui Generis Támogatási Program II. kedvezményezettjeirőlKözeleg a 2014. március 15. előtt már bejegyzett szociális szövetkezetek alapszabály-módosításának határideje!Sikeresen lezárult a Nonprofit Munkaerő-piaci Kiválósági Díjmodell pályázataHozzáadott Helyi Érték Díj pályázat társadalmi vállalkozások számáraIsmerje meg a PiacTárs kiemelt projektetKözfoglalkoztatási Kiállítások OrszágszerteMegjelent a Hozzáadott Helyi Érték Díj Pályázat 2017!

Aktuális híreink

2015. 08. 22.

Megjelent a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Civil Információs Centrum 2015. augusztus havi hírlevele

Ízelítő a tartalomból: Civil Kavalkád, 30 éves az Alattyáni „Aranyalkony” Nyugdíjas Klub, Nyáron is együtt vagyunk - nyugdíjas kulturális rendezvények, Pályázatigyelő, Határontúli partnerek hírei, a Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Ügyfél-tájékoztató Pont hírei

Az év egyik meghatározó civil eseménye a Civil Kavalkád, amely idén augusztus 29-én szombaton, a Szolnok Napi rendezvénysorozat részeként kerül lebonyolításra. A rendezvényen az elmúlt években megszokott magas nívójú programokkal és számos meglepetéssel is  várják a civileket, illetve a civil szféra iránt érdeklődőket.

A Széchenyi Tanodába járó diákok előtt augusztus 24-től nyitva áll a Tanoda kapuja, segítve a felkészülést a következő, szeptember 1-jén induló 2015/2016-os tanévre, amely során ismét  színes, izgalmas programok és események várják majd a diákokat.

A nyári időszakot követően a civil szervezetek számára teendőkkel teli hónapok következnek. A Civil Információs Centrum az őszi időszakra gőzerővel készül. A felkészülés jegyében Szolnokon és a megye több pontján is tájékoztató előadásokat tartanak a centrum munkatársai az új évvel kapcsolatos tervekről.

A fenti témákról részletesen olvashatnak a honlapunkról letölthető hírlevélből.

Kapcsolódó letöltések

Civil_Forras_2015_08_ho.pdf