Megjelent az új módszertani kézikönyv a szociális szövetkezetek részéreÖnkéntesség és adományozás szabályai és meneteSzociális szövetkezet tagi munkavégzés díjazásAz új Ptk.-val módosult a gazdálkodási formák osztályozásán belül elfoglalt helyükEredményes országos szakmai rendezvénysorozat valósult meg az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. KoopeRáció+ kiemelt projektje keretébenÚj kiadványunk a Szociális szövetkezetek mentorálásának kézikönyveÉrtesítjük Partnereinket, hogy 2014. július 3-tól az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. adatai változtakÚjabb szakmai rendezvénysorozatát zárta le az OFA NKft. Kooperáció+ kiemelt projektjeElérhető a program és a regisztráció a 4. Társadalmi Vállalkozások Napjára!Kiegészítő információk a "Sui Generis Támogatási Program" pályázati útmutatójáhozDöntés született a Sui Generis Támogatási Program II. kedvezményezettjeirőlKözeleg a 2014. március 15. előtt már bejegyzett szociális szövetkezetek alapszabály-módosításának határideje!Sikeresen lezárult a Nonprofit Munkaerő-piaci Kiválósági Díjmodell pályázataHozzáadott Helyi Érték Díj pályázat társadalmi vállalkozások számáraIsmerje meg a PiacTárs kiemelt projektetKözfoglalkoztatási Kiállítások OrszágszerteMegjelent a Hozzáadott Helyi Érték Díj Pályázat 2017!

Aktuális híreink

2015. 07. 17.

Megjelent a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Civil Információs Centrum 2015. július havi hírlevele

Ízelítő a júliusi számból: Új szolgáltatások a Civil Információs Centrumban; Önkéntes Udvarház az Önkéntes Központban; Egész évben a 15. évfordulót ünnepli a Szolnok Városi Klubok és a Nyugdíjasok Érdekvédelmi és Kulturális Egyesülete; Határontúli partnerek hírei...

A civil szervezetek számára az idei nyár kezdete nem várt meglepetéseket hozott. Kihirdetésre kerültek az idei NEA működési- és szakmai pályázatok eredményei, illetve a szervezetek kézhez kapták a közhasznúsággal kapcsolatos végzéseiket. 

A CIC-ek új feladatokat is kaptak, ezért két új szolgáltatással bővül a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Civil Információs Centrum szolgáltatásköre, és megnyílt a Civil Állásbörze Portál.

A hagyományoknak megfelelően idén is megrendezésre kerül 2015.08.29-én Szolnok Város Napja keretén belül a XIII. Civil Kavalkád, melynek helyszíne, Szolnok, Szapáry utca. 

A fenti témákról részletesen olvashatnak az alább letölthető hírlevélből.

Kapcsolódó letöltések

civil_forras_2015_julius.pdf