Megjelent az új módszertani kézikönyv a szociális szövetkezetek részéreÖnkéntesség és adományozás szabályai és meneteSzociális szövetkezet tagi munkavégzés díjazásAz új Ptk.-val módosult a gazdálkodási formák osztályozásán belül elfoglalt helyükEredményes országos szakmai rendezvénysorozat valósult meg az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. KoopeRáció+ kiemelt projektje keretébenÚj kiadványunk a Szociális szövetkezetek mentorálásának kézikönyveÉrtesítjük Partnereinket, hogy 2014. július 3-tól az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. adatai változtakÚjabb szakmai rendezvénysorozatát zárta le az OFA NKft. Kooperáció+ kiemelt projektjeElérhető a program és a regisztráció a 4. Társadalmi Vállalkozások Napjára!Kiegészítő információk a "Sui Generis Támogatási Program" pályázati útmutatójáhozDöntés született a Sui Generis Támogatási Program II. kedvezményezettjeirőlKözeleg a 2014. március 15. előtt már bejegyzett szociális szövetkezetek alapszabály-módosításának határideje!Sikeresen lezárult a Nonprofit Munkaerő-piaci Kiválósági Díjmodell pályázataHozzáadott Helyi Érték Díj pályázat társadalmi vállalkozások számáraIsmerje meg a PiacTárs kiemelt projektetKözfoglalkoztatási Kiállítások OrszágszerteMegjelent a Hozzáadott Helyi Érték Díj Pályázat 2017!

Aktuális híreink

2015. 09. 04.

Programokkal lehet pályázni a Mobilitási Hétre Miskolcon

Programokkal lehet pályázni a Mobilitási Hétre Miskolcon

Az önkormányzat programonként százezer forinttal támogatja azokat a társadalmi szervezeteket, közintézményeket vagy alapítványokat, amik közösségi, művészeti vagy sportrendezvényekkel csatlakoznak az Európai Mobilitási Héthez.

A szeptemberben hagyományosan már tizenötödik éve megrendezett Európai Mobilitási Héten számos városrészben várják a lakosokat kulturális vagy éppen sportprogramokkal. Cél a környezettudatos közlekedés. Az egyhetes eseménysorozat az autómentes nappal zárul szeptember 22-én.

A rendezvény kibővítéséhez nyújt támogatást az önkormányzat, ahová társadalmi szervezetek, közintézmények és alapítványok pályázhatnak programonként százezer forintos támogatásért. A nyertes pályázóknak minél több városrészben kell szervezniük közösségi, kulturális vagy sportprogramokat, akciókat, melyekbe miskolciakat vonnak be.

A pályázat magánszemélyeket, vállalkozásokat, gazdasági társaságokat, nyereségorientált szervezeteket nem támogat.

Az Európai Mobilitási Hét szeptember 16-án kezdődik, pályázni szeptember 8-ig lehetséges.

A pályázatról további információk Miskolc Megyei Jogú Város honlapján olvashatók.

A pályázati dokumentáció honlapunkról az alábbi linkekre kattintva letölthető:

Forrás: http://www.nonprofit.hu/