Megjelent az új módszertani kézikönyv a szociális szövetkezetek részéreÖnkéntesség és adományozás szabályai és meneteSzociális szövetkezet tagi munkavégzés díjazásAz új Ptk.-val módosult a gazdálkodási formák osztályozásán belül elfoglalt helyükEredményes országos szakmai rendezvénysorozat valósult meg az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. KoopeRáció+ kiemelt projektje keretébenÚj kiadványunk a Szociális szövetkezetek mentorálásának kézikönyveÉrtesítjük Partnereinket, hogy 2014. július 3-tól az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. adatai változtakÚjabb szakmai rendezvénysorozatát zárta le az OFA NKft. Kooperáció+ kiemelt projektjeElérhető a program és a regisztráció a 4. Társadalmi Vállalkozások Napjára!Kiegészítő információk a "Sui Generis Támogatási Program" pályázati útmutatójáhozDöntés született a Sui Generis Támogatási Program II. kedvezményezettjeirőlKözeleg a 2014. március 15. előtt már bejegyzett szociális szövetkezetek alapszabály-módosításának határideje!Sikeresen lezárult a Nonprofit Munkaerő-piaci Kiválósági Díjmodell pályázataHozzáadott Helyi Érték Díj pályázat társadalmi vállalkozások számáraIsmerje meg a PiacTárs kiemelt projektetKözfoglalkoztatási Kiállítások OrszágszerteMegjelent a Hozzáadott Helyi Érték Díj Pályázat 2017!

Aktuális híreink

Kooperáció+ kiemelt projekt – Közép-dunántúli Hálózati Találkozó

szervező:Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. Közép-dunántúli Regionális Iroda

időpont:2015. 10. 20. 10:00 - 2015. 10. 20. 15:30

helyszín:Fehérvári Civil Központ

cím:8000 Székesfehérvár, Rákóczi utca 25.

témakör:Hálózati találkozó

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. Közép-dunántúli Regionális Irodája tisztelettel meghívja Önöket  a TÁMOP 2.4.3.E-13/1 KoopeRáció+ kiemelt projekt keretén belül 2015. október 20-án, Székesfehérváron megrendezésre kerülő Közép-dunántúli Hálózati Találkozóra.

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. Közép-dunántúli Regionális Irodája ezúton tisztelettel meghívja Önt a KoopeRáció+ kiemelt projekt keretén belül 2015. október 20-án, Székesfehérváron megrendezésre kerülő Közép-dunántúli Regionális Hálózati Találkozóra.

A mellékelt, programtervet is tartalmazó, Meghívóban foglaltaknak megfelelően a rendezvény:

 

Időpontja: 2015. október 20. (kedd) 9.30 óra

Helyszíne: Fehérvári Civil Központ (volt Technika Háza), 8000 Székesfehérvár, Rákóczi utca 25.

A rendezvényre a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével és az ocsi.jozsef@ofa.hu vagy a kiss.renata@ofa.hu  e-mail címre való visszaküldésével lehet jelentkezni 2015. október 16-án (péntek) 12 óráig.

 

A rendezvényen való részvétel TÉRÍTÉSMENTES.

 

Tisztelettel várjuk Önöket rendezvényünkön!