Megjelent az új módszertani kézikönyv a szociális szövetkezetek részéreÖnkéntesség és adományozás szabályai és meneteSzociális szövetkezet tagi munkavégzés díjazásAz új Ptk.-val módosult a gazdálkodási formák osztályozásán belül elfoglalt helyükEredményes országos szakmai rendezvénysorozat valósult meg az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. KoopeRáció+ kiemelt projektje keretébenÚj kiadványunk a Szociális szövetkezetek mentorálásának kézikönyveÉrtesítjük Partnereinket, hogy 2014. július 3-tól az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. adatai változtakÚjabb szakmai rendezvénysorozatát zárta le az OFA NKft. Kooperáció+ kiemelt projektjeElérhető a program és a regisztráció a 4. Társadalmi Vállalkozások Napjára!Kiegészítő információk a "Sui Generis Támogatási Program" pályázati útmutatójáhozDöntés született a Sui Generis Támogatási Program II. kedvezményezettjeirőlKözeleg a 2014. március 15. előtt már bejegyzett szociális szövetkezetek alapszabály-módosításának határideje!Sikeresen lezárult a Nonprofit Munkaerő-piaci Kiválósági Díjmodell pályázataHozzáadott Helyi Érték Díj pályázat társadalmi vállalkozások számáraIsmerje meg a PiacTárs kiemelt projektetKözfoglalkoztatási Kiállítások OrszágszerteMegjelent a Hozzáadott Helyi Érték Díj Pályázat 2017!

Hírlevél

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. Európai Uniós társfinanszírozással megvalósuló KoopeRáció+ kiemelt projektje keretében elkészült a Módszertani kézikönyv II.

A kéziknyv úgyszintén az OFA nKft, mint projektgazda által megvalósított – korábbi kiemelt projekt keretében kiadott nagysikerű kézikönyv aktualizálása. A továbbgondolt kézikönyv az aktuális jogszabályi változások követése mellett új területekkel, mint a szociális szövetkezetek közfoglalkoztatásban betöltött szerepe, vagy a PR –közösségi kapcsolatok építése- egészíti ki a 2011-ben megjelent első részt, mindezt jó gyakorlatokkal, konkrét szövetkezeti életutakkal illusztrálva.

Kedves Olvasó a módszertani kézikönyv a KoopeRáció+ kiemelt projekt által koordinált alapos munka eredménye, bízzunk benne, hogy az Ön számára ez a kiadvány egy lehetőség az innovációra, fejlődésre, hasznos eszköz a megvalósítás folyamatában és operatív megoldásokat kínál a lehetséges kihívásokra!

A kézikönyv az alábbi linken érhető el:
Módszertani Kézikönyv II