Megjelent az új módszertani kézikönyv a szociális szövetkezetek részéreÖnkéntesség és adományozás szabályai és meneteSzociális szövetkezet tagi munkavégzés díjazásAz új Ptk.-val módosult a gazdálkodási formák osztályozásán belül elfoglalt helyükEredményes országos szakmai rendezvénysorozat valósult meg az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. KoopeRáció+ kiemelt projektje keretébenÚj kiadványunk a Szociális szövetkezetek mentorálásának kézikönyveÉrtesítjük Partnereinket, hogy 2014. július 3-tól az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. adatai változtakÚjabb szakmai rendezvénysorozatát zárta le az OFA NKft. Kooperáció+ kiemelt projektjeElérhető a program és a regisztráció a 4. Társadalmi Vállalkozások Napjára!Kiegészítő információk a "Sui Generis Támogatási Program" pályázati útmutatójáhozDöntés született a Sui Generis Támogatási Program II. kedvezményezettjeirőlKözeleg a 2014. március 15. előtt már bejegyzett szociális szövetkezetek alapszabály-módosításának határideje!Sikeresen lezárult a Nonprofit Munkaerő-piaci Kiválósági Díjmodell pályázataHozzáadott Helyi Érték Díj pályázat társadalmi vállalkozások számáraIsmerje meg a PiacTárs kiemelt projektetKözfoglalkoztatási Kiállítások OrszágszerteMegjelent a Hozzáadott Helyi Érték Díj Pályázat 2017!

Hírlevél

Elkészült a szociális szövetkezet, mint társadalmi vállalkozások mentorálásának módszertani kézikönyve! 

Az Országos Foglalkoztatási Nonprofit Kft. Európai Uniós társfinanszírozással megvalósuló KoopeRáció+ kiemelt projekt keretében elkészült a szociális szövetkezet, mint társadalmi vállalkozások mentorálásának módszertani kézikönyve!

A kézikönyv célja, hogy

·         bemutassa a szociális szövetkezeteket támogató mentorálási módszertant;

·         összefoglalja a mentori módszertan kulcsterületeinek alapjait a mentorok, szövetkezeti vezetők számára;

·         gyakorlati eszközöket adjon a mentorok, szövetkezeti vezetők kezébe a szociális szövetkezetekkel való közös munkához.

A magyarországi szociális szövetkezetek számos működési nehézséggel küzdenek a mindennapjaik során, melyet sokszor az üzleti és menedzsment készségek hiánya okoz. Célunk az, hogy a szociális szövetkezeteknek a mentori módszertani révén olyan mankót adjunk, mely lehetővé teszi, hogy életképes pályára álljanak és hosszú távon fenntarthatóan működjenek munkahelyeket teremtve hátrányos helyzetű csoportok számára.

A kézikönyv az alábbi linken érhető el:
Társadalmi vállalkozások mentorálásának kézikönyve